Controle van wachtwoordsterkte configureren voor externe toegang tot bestandsserver

Kaspersky Small Office Security controleert de sterkte van het wachtwoord van uw Windows-account die u voor externe toegang tot de bestandsserver gebruikt.

Kaspersky Small Office Security gebruikt de volgende criteria om de wachtwoordsterkte te controleren:

Zo configureert u de controle van de wachtwoordsterkte:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Ga naar het gedeelte Privacy-instellingen.
  4. Klik in het venster Privacy-instellingen op de knop Veilige gegevensinvoer.
  5. In het gedeelte Controle van sterkte van Windows-accountwachtwoord voert u de volgende acties uit:
    • Schakel het selectievakje Waarschuw voor een verouderd wachtwoord over ... in en selecteer vervolgens wanneer het programma u moet verwittigen dat uw wachtwoord verouderd is.
    • Selecteer in de vervolgkeuzelijst Raad de wijziging van het wachtwoord aan over ... wanneer het programma u moet aanraden om het wachtwoord te wijzigen.
    • Schakel het selectievakje Waarschuw als de minimale toegestane wachtwoordlengte in Windows-instellingen lager is dan in ... als u wilt dat het programma de ingestelde minimumlengte voor wachtwoorden controleert in het Windows-beleid voor dit apparaat. Als de wachtwoordlengte in het Wachtwoord-beleid lager is dan de opgegeven waarde, toont Kaspersky Small Office Security een melding met het bericht om de minimale wachtwoordlengte in het Windows-beleid te verhogen.